Voordelen van het uitbesteden van een barbecue aan een cateraar

Voordelen van het uitbesteden van een barbecue aan een cateraar

Laat je volledig ontzorgen en kies voor de braadmeesters van de mobiele kok!

Hoewel een (zelf georganiseerde) barbecue vaak wordt gezien als de perfecte manier om te genieten van lekker eten en tijd door te brengen met vrienden en familie, kan het ook behoorlijk stressvol zijn. Vaak is er altijd wel iemand bezig met de barbecue, waardoor er weinig tijd overblijft om te socializen en te ontspannen. Bovendien neemt de voorbereiding van het eten en het schoonmaken van de barbecue na afloop veel tijd in beslag, wat ten koste kan gaan van de plezierige ervaring die je zou moeten hebben.

Om ervoor te zorgen dat je volledig wordt ontzien, is laten aanrukken van een BBQ op locatie een absolute aanrader. Uiteraard kun je ervoor kiezen om alleen een vlees, vis of mixpakket te bestellen, maar kun je ook kiezen voor een Basis pakket. Dit pakket bestaat uit een gemarineerd speklapje, varkenssaté, barbecue worstje, gegaarde hamburger en een shaslick. Daarnaast allerlei heerlijke sauzen, salades en luxe stokbrood met kruidenboter, waarmee je de eerste trek alvast kunt stillen.

Juist omdat we heel goed begrijpen dat je volledig ontzorgd wilt worden, hoef je uiteraard ook de afwas niet te doen. Zo kun je onbezorgd de barbecue incl. gas en barbecue gereedschap, borden van porselein en het bestek gebruiken, zonder dat je hiervoor extra betaald. Nadat je klaar bent, wordt het vies bij je opgehaald en doen wij de afwas voor je!

Naast het basispakket, kun je ook het Luxe BBQ pakket kiezen. Deze bestaat uit onder andere gemarineerde biefstuk, frisse salades en een fruitsalade na keuze. Uiteraard geldt ook voor dit pakket dat je volledig wordt ontzorgd en je geen zorgen hoeft te maken over de afwas. Wil je nu volledig worden ontzorgd en ook zelf het vlees niet hoeven omdraaien? Dan kies je uiteraard voor onze Braadmeester op locatie. Hoe dit exact werkt en welke voordelen het heeft, vertellen we je uiteraard ook!

Wat mag je verwachten van onze braadmeester?

Barbecueën is een gezellige aangelegenheid en om nu te voorkomen dat er één persoon is, die gedurende de hele middag of avond verantwoordelijk is voor het omdraaien van het vlees, is de braadmeester een absolute aanrader. Zo is de braadmeester maar liefst 3 uur aanwezig en zal je volledig ontzorgen. Groepen van 30, 60 of zelfs 100 personen zijn voor deze braadmeester geen enkel probleem! Niet alleen zorgen ze ervoor dat het eten heerlijk voor je wordt bereid, maar bouwen ze ook alles op en breken ze het daarna  ook gewoon weer voor je af. Vooral tijdens een familiefeest, bedrijfsbarbecue of andere gelegenheid, is de hulp van een braadmeester een absolute aanrader!

5 redenen waarom je een mobiele kok zou moeten inhuren

Een braadmeester op locatie inhuren om de BBQ te regelen heeft verschillende voordelen voor de gastheer of gastvrouw van een feestje. Speciaal daarom hebben we er maar liefst 5 voor je op een rijtje gezet. Het volledig laten verzorgen van een BBQ door een Mobiele Kok namelijk veel meer dan alleen het regelmatig omdraaien van het eten.

Je hebt alle tijd voor je gasten

Het maakt niet uit of je nu een BBQ organiseert voor alleen je familie of vrienden of dat het een zakelijke aangelegenheid betreft. Het geeft de gastheer of gastvrouw meer tijd om te besteden aan de gasten en het genieten van het feestje zelf. In plaats van uren bezig te zijn met de voorbereiding van het eten, kan de gastheer of gastvrouw zich richten op het entertainen van de gasten en met iedereen een praatje maken. De kok zorgt ervoor dat het eten perfect wordt bereid en geserveerd, waardoor de gastheer of gastvrouw meer tijd heeft om te socializen.

Gegarandeerde kwaliteit

Barbecueën is natuurlijk niet alleen ontzettend gezellig, maar ook lekker! Althans, wanneer je weet hoe je alles op de juiste manier moet bereiden. Kies je voor een braadmeester, dan is de kwaliteit van het eten wat wordt geserveerd gegarandeerd. Een ervaren kok weet precies hoe lang elk stuk vlees of elke groente moet worden gegrild en hoe het moet worden gekruid. Bovendien kan een kok op locatie advies geven over de beste ingrediënten en combinaties en kan hij of zij rekening houden met eventuele speciale dieetwensen.

Alles wordt van A tot en met Z voor je geregeld

Een ander groot voordeel van het inhuren van een kok op locatie is dat de gastheer of gastvrouw zich geen zorgen hoeft te maken over de logistiek en afwas. De kok zorgt voor de benodigde apparatuur en ‘gereedschappen’ en zorgt er ook voor dat alles netjes wordt opgeruimd na afloop van het feestje. Dit bespaart je veel tijd en moeite.

Geen enkele dieetwens is te gek

Ook kan een kok op locatie in verschillende dieetwensen en voorkeuren tegemoet komen. Of het nu gaat om vegetarisch, glutenvrij of lactosevrij eten, een kok kan een menu op maat samenstellen dat aan de specifieke eisen van de gasten voldoet. Het is wel even van belang dat dit vooraf met de kok wordt afgestemd, zodat ze rekening kunnen houden met de producten die worden meegenomen.

Hele ervaring op zich

Het inhuren van kok zorgt niet alleen voor heerlijk eten, maar ook voor een unieke ervaring voor de gasten. Het is iets wat niet iedereen dagelijks meemaakt en het kan een bijzondere en memorabele ervaring zijn voor alle aanwezigen. Je wilt namelijk wel dat er de volgende dag bij het koffiezetapparaat over gepraat wordt.

Maak indruk met je eigen braadmeester op locatie!

Concluderend kunnen we stellen dat het inhuren van een kok op locatie voor een BBQ-feest verschillende voordelen biedt. Het geeft de gastheer of gastvrouw meer tijd om te socializen, garandeert een professionele kwaliteit van het eten, bespaart tijd en moeite bij de logistiek en afwas, biedt mogelijkheden voor speciale dieetwensen en zorgt voor een unieke en memorabele ervaring voor alle gasten. Het concept van een kok op locatie is dan ook steeds populairder aan het worden, en het is een trend die naar verwachting nog wel even zal blijven bestaan. Als je op zoek bent naar een manier om je BBQ-feest nog specialer te maken, dan is het zeker het overwegen waard om een kok op locatie in te huren. Neem dus snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!