WINTER BBQ

Stel je voor, een super gezellige dag, samen met vrienden, familie of collega’s en een compleet verzorgde winter BBQ op locatie. Lijkt je dat wel wat? Samen van een BBQ genieten is ontzettend populair en dat is niet zo gek, want barbecue ademt gezelligheid, ruikt erg lekker en streelt je smaakpapillen.

Maar die BBQ is er niet zomaar! Ten eerste heb je een BBQ + benodigdheden nodig. Dan je boodschappenlijst samenstellen en boodschappen doen. Tijdens de BBQ heb je ook niet veel rust, want je moet tenslotte zorgen dat de gasten bediend worden. Is er voldoende bestek en servies? En na de pret is het opruimen en afwassen geblazen.

WINTER BBQ BESTELLEN BIJ de Mobiele BBQ!

De Mobiele BBQ kan echter volledig verzorgde winter BBQ bezorgen, wist je dat? Extra voordelig kun je ook een BBQ pakket bestellen . Sterker nog, je kunt er zelfs een of meer braadmeesters bij bestellen, zodat jij als gastheer of gastvrouw, gewoon heel de tijd onbezorgd kunt genieten. Bovendien zorgt een braadmeester ook nog eens voor extra sfeer. Kortom  winter BBQ bestellen  zal een onvergetelijke dag worden!

WINTER BBQ BESTELLENBBQ alleen voor de zomer? Echt niet! Ook in de koudere maanden kan een winter BBQ minstens zo lekker en gezellig zijn! Ideaal voor een geslaagd feest met vrienden, familie of collega’s. Met kerst of Oud op Nieuw, gezellig een BBQ organiseren wordt steeds populairder.

De Mobiele BBQ staat ook hier paraat en levert alles netjes op locatie, zelfs één of meerdere braadmeesters inhuren kan. Dat is pas relaxed! Geen zorgen over de afwas, want na afloop worden alle gebruikte borden en bestek weer opgehaald.

Ook deze winter BBQ is zeer gevarieerd. Je kunt zelf aangeven wat je op de barbecue zou willen hebben. Voor ieder budget is er een BBQ mogelijk. Inclusief borden, bestek en servet, BBQ met plaat, gas, Tangen, bak boter en opschep bestek!

Waarom WINTER BBQ BESTELLEN?

– Ambachtelijke en eerlijke voeding
– Kwaliteitsvlees van de slager
– Verse groentes van de plaatselijke groenteboer
– Huisgemaakte producten


Vegetarisch of dieet? Geen probleem, bestel het direct via onze webshop of vraag een offerte aan, geheel vrijblijvend natuurlijk!

WINTER BBQ

 
 

 

Pssst….wist je dat je bij ons ook altijd de barbecue, inclusief gas, er gratis bij krijgt en we die nadien ook weer gratis komen ophalen?
  • ALTIJD GRATIS!
  • Slades, stokbrood en sauzen? Check!
  • Servies en bestek? Yep zorgen wij voor!
  • Oh en ja, de afwas doen wij ook!

AMBACHTELIJKE BBQ LATEN BEZORGEN

Ben jij die stoere kok?

Sta je te popelen om heerlijke lapjes vlees, vis of vegetarische vleesvervangers dicht te schroeien op een hete barbecue, maar heb je geen zin in dat gedoe met kolen, of heb je geen geschikte (en dure) barbecue staan? Je kunt direct BBQ bestellen inclusief professionele gasbarbecues met gastank, en alles wat je nodig hebt voor een heerlijke, veilige en gebruiksvriendelijke barbecue.

 

Ruime keuze bij WINTER BBQ BESTELLEN!

Je kunt kiezen uit standaard pakketten op basis van vlees, vis en vegetarisch. Maar je eigen barbecue pakketten samenstellen aan de hand van jouw voorkeuren én die van de gasten, dat kan ook! Staan er vegetariërs op de gastenlijst? Dan bestel je gewoon een vegetarisch pakket.

Zijn er mensen die geen varkensvlees eten? Geen probleem, dan stel je een pakket samen met sappig rundvlees, kip en heerlijk verse vis. Voor de Australische gasten prikken we gamba’s op een stokje, dan hebben ze direct dat ‘shrimp on the barbie’ gevoel. Vergeet ook niet onze heerlijke bijgerechten mee te bestellen zoals rauwkost, salades, sauzen en knapperig vers stokbrood.

Zo krijg je onder andere Hamburger, Schweinfilet en Frankfurter bratwursten. Daarnaast krijg je nog een assortiment van warme en koude bijgerechten en natuurlijk
Kaiserbrotchen, stokbrood en kruidenboter. Wil je net iets meer? Kies dan voor onze LUXE WINTER BBQ of de APRES SKI WINTER BBQ.

BESTEL DIRECT VIA ONZE WEBSHOP!

Kies voor onze voordelige maar toch uitgebreide BASIS WINTER BBQ. De warme Glühwein is heerlijk verwarmend en er zijn diverse worst-en hamsoorten als aperitief. Als hoofdgerecht krijg je o.a. Schweinhaxe (beenham), Wienerschnitzels, Runder Hamburger, Schweinfilet enFrankfurter bratwursten. Daarnaast krijg je nog een assortiment van warme en koude bijgerechten en natuurlijk Kaiserbrotchen, stokbrood en kruidenboter. Alles wat nodig is voor een geslaagd feest voor een betaalbare prijs.


Wil je net iets meer?

Kies dan voor onze LUXE WINTER BBQ met Vooraf: Linzen soep in hotpot Runderhamburger – Kogel biefstuk – Spies van kip Zalm in foli – Pof aardappel met crème fraiche Zuurkool stamppot – Boerenkool stamppot Knoflook /pinda saus – Picalilly – Uitgebakken spek – Zure ui en augurk.

Of de APRES SKI WINTER BBQ. met Vooraf: Warme Glühwein – Jausen Platte (diverse worst- en hamsoorten als aperitief) Hoofdgerechten BBQ: Schweinhaxe (beenham) – Wenerschnitzels Runder Hamburger – Schweinfilet – Frankfurter bratwursten Warme bijgerechten: Tiroler Gröstl (aardappelgerecht met spekjes) Bratkartoffelen (gepofte aardappel in ALU folie met cream fraiche ) Koude bijgerechten: Kartoffelsalat – Rundvleessalade Rauwkostsalade – Zigeunersalade Kaiserbrotchen, stokbrood en kruidenboter.

 

WINTER BBQ BESTELLEN compleet zonder zorgen

Barbecueën is populair, maar er zijn altijd weer enkele nadelen. Die nemen we allemaal weg. Je hoeft niet eerst een uur de barbecue op temperatuur te brengen, boodschappen doen wij al voor je bij de beste slagers, poeliers, viswinkels en traiteurs.

Je hoeft als je wilt niet zelf achter de barbecue plaats te nemen (maar het mág wel), en na afloop laden we de apparatuur netjes weer in. Eten doe je van echt servies met echt bestek, helemaal in stijl dus. En afwassen is ook niet nodig want ook daar zorgen wij voor.

LOOPT HET WATER JE AL IN DE MOND?

Bestel dan direct via onze webshop of vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan! Interesse in uitgebreide catering, heerlijke, vers belegde broodjes, lekkere hapjes, mobiele snackwagen of een razend populaire frietfiets huren, het kan allemaal, wij zijn van alle markten thuis!